Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Dames kapper Arnhem


Home » Dames kapper Arnhem

Niet alleen kunt u bij de dames kapper in Arnhem terecht voor het wassen, knippen en föhnen. Wij houden wel van een uitdaging! Doordat wij de nieuwste opleidingen volgen én hierdoor op de hoogte zijn van de laatste haartrends, kunnen wij u uitstekend adviseren wat voor kapsel dit seizoen trending is. Benieuwd wat voor trend het beste aansluit op uw gezichtsvorm en huidskleur? Loop in dat geval eens binnen in onze salon.

De dames kapper in Arnhem knipt tal van kapsels

Of u nu uw kapsel op één rechte lengte wilt laten knippen, kiest voor een speelse boblijn of uw lange lokken graag behoudt. Bij HEM & HAAR kappers knippen we zowel de puntjes als volgens de laatste haartrends. Ontvangt u graag een persoonlijk advies, omdat u naar jarenlang hetzelfde kapsel eens wat ander wilt? In dat geval adviseren we u graag zodra u bij ons binnen loopt.

Highlights en lowlights brengen wij voor tal van kapsels aan

Van brunette naar blond, highlights door de zon extra accentueren, of een natuurlijke verkleuring op blond haar aanbrengen? Het gebruik van highlights en lowlights kan voor tal van kapsels toegepast worden. En naast dat uw kapsel een levendige en frisse uitstraling krijgt, creëert u met highlights en lowlights ook meteen meer volume! Benieuwd wat voor highlights passend zijn bij uw haarkleur? Vraag gerust de mogelijkheden aan een van onze dames kappers in de salon in Arnhem.

Loop binnen of plan een afspraak

Wilt u graag verzekerd zijn van een plek in een van onze stoelen? Bel in dat geval even naar 026-3237541 en plan een afspraak wanneer het voor u uitkomt. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak binnenlopen, zodat we ter plekke kunnen kijken of onze dames kappers in Arnhem u meteen kunnen adviseren.

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht