Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Goede kapper Arnhem


Home » Goede kapper Arnhem

Neem binnenkort plaats in de stoel van HEM & HAAR kappers: een goede kapper met passie voor het vak in Arnhem. Of u nu alleen, met uw partner, of met het hele gezin komt, met jarenlange ervaring in het knippen van dameskapsels, herenkapsels en kinderkapsels is jong én oud bij ons van harte welkom. Verzekerd zijn van een plek? Maak in dat geval vandaag nog een reservering.

Kwalitatief goede producten worden gebruik bij de kapper in Arnhem

Een perfect kapsel knippen start met de basis: de producten. Daarom maken wij gebruik van de productlijn van Schwarzkopf Professional. En hebben wij uw haren gewassen, geknipt en gefohnt? Dan weet u zeker dat u door de goede stylingsproducten met stralend haar de kapper in Arnhem verlaat.

Kies voor prachtige metamorfoses en gespecialiseerde behandelingen

Van prachtige visagie tot aan een stralend kapsel: dat is waar onze metamorfoses voor staan. Wellicht wilt u met uw moeder of dochter een metamorfose ondergaan. De belangrijkste dag in uw leven, uw bruiloft, staat dit jaar op de planning. Of er is een andere goede reden waardoor u nét even iets anders wilt dan alleen het wassen, knippen en föhnen bij de kapper in Arnhem. Komt u binnenkort eens langs? Dan maken wij uw wensen werkelijkheid!

Plan een afspraak in

Van een knipafspraak tot aan een volledige metamorfose: wij nemen in alle situaties graag de tijd voor u en uw wensen. Plan daarom een afspraak in door te bellen naar 026-3237541, of loop zonder afspraak binnen zodat wij ter plekke kunnen bekijken of er een plaats beschikbaar is.

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht