Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Haarmode Arnhem Zuid


Home » Haarmode Arnhem Zuid

Bij HEM & HAAR kappers ontvangt u niet alleen advies over haarmode, in Arnhem Zuid. U wordt ook geknipt en uw kapsel wordt perfect gestyled met de producten van Schwarzkopf Professional. En verlaat u met een glimlach onze salon? Dan staat u enkele minuten later alweer bij het busstation of auto, die u gratis én overdekt bij het winkelcentrum kunt parkeren. Komt u binnenkort eens langs in de Kronenburgpassage?

Haarmode volgens de laatste trends in Arnhem Zuid

Van evenementen waar de laatste haarlijnen worden gepresenteerd tot aan het volgen van de nieuwste trainingen en opleidingen. Met onze actuele en brede kennis op het gebied van haarmode kunnen wij u uitstekend adviseren in de salon te Arnhem Zuid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het kapsel dat u in gedachten heeft? Stel uw vragen door te bellen of ontvang persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kies voor een speciale behandeling of metamorfose

Van bruidskapsels tot aan communie kapsels en van een metamorfose met bijpassende make-up tot aan een opvallende haarkleur: onze haarmode in de salon in Arnhem Zuid gaat veel verder dan enkel een knipbeurt. Staat er binnenkort een speciale gelegenheid op de planning of bent u wel toe aan iets anders? Reserveer vandaag nog een speciale behandeling of metamorfose en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Plan een afspraak door te bellen naar de salon

Van een korte afspraak in de vorm van een knipbeurt tot aan een lange afspraak tijdens een speciale behandeling. Te allen tijde staan uw haarwensen centraal. Maak uw wensen aan ons kenbaar door te bellen naar 026-3237541. Wij plannen graag een afspraak met u in.

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht