Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Haren kleuren Arnhem


Home » Haren kleuren Arnhem

Uw haren kleuren is een taak die u beter overlaat aan een gespecialiseerde salon, zoals HEM & HAAR kappers in Arnhem. Zodra wij uw haren voorzien van een kleurspoeling of verf, wordt de kleur gelijkmatig verdeeld en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de beste producten. Kom daarom langs in onze salon en laat uw haren professioneel kleuren door ons team van gedreven professionals.

Ontvang persoonlijk advies zodra u uw haren laat kleuren in de salon in Arnhem

Of er nu een belangrijke gelegenheid op de planning staat, zoals een bruiloft of jubileumfeest of u wilt maandelijks uw haren voorzien van een rijke kleur. In alle situaties is het verstandig om uzelf te laten adviseren, voordat u uw haren laat kleuren. De haarkleur bepaald namelijk voor een groot deel uw uitstraling, waardoor het belangrijk is dat de kleur perfect bij uw huidskleur past.

Wij zijn op de hoogte van haartrends én de laatste kleuren

Met jarenlange ervaring in de salon in Arnhem en continue bijscholing, weten wij als geen ander wat voor trends er gaande zijn en welke kleuren populair en passend zijn voor uw haren. Heeft u zelf een kapsel gezien dat u graag bij uzelf ziet? Kom gerust langs met uw ideeën en plan vandaag nog een afspraak in!

Vragen? Stel ze telefonisch of tijdens uw afspraak

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kapsel? Stel uw vragen door te bellen naar  026-3237541, of plan via dit nummer alvast een afspraak in. Hierdoor kunnen we u binnenkort ook persoonlijk adviseren. Laat u binnenkort uw haren door ons kleuren in Arnhem?

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht