Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Heren kapper Arnhem


Home » Heren kapper Arnhem

Op zoek naar een heren kapper in Arnhem? Kom eens langs bij de professionals van HEM & HAAR kappers. Niet alleen voorzien we u van een fris en eigentijds kapsel. Ook uw baard verzorgen wij tot in de puntjes. Bel vandaag nog voor een afspraak en laat u knippen door ons gedreven team in de salon in de Kronenburgpassage.

Voorkom parkeerkosten en bezoek de heren kapper in het winkelcentrum in Arnhem

In het stadscentrum van Arnhem kunnen de parkeerkosten hoog oplopen. Een ander bijkomend nadeel is dat u soms minutenlang rondrijdt, op zoek naar een vrije parkeerplaats. Kom daarom naar onze salon in winkelcentrum Kronenburg, waar u gratis én overdekt kunt parkeren. En loopt u na uw knipbeurt met een glimlach naar buiten? Dan staat u binnen een paar minuten weer bij uw auto!

Ga voor de beste gezichtsverzorging en laat uw haren én baard knippen

Vandaag de dag is een volle baard niet meer weg te denken uit het modebeeld. Maar het is wel zo belangrijk om uw baard te allen tijde goed te verzorgen en te knippen. Voor advies en een goede opfrisbeurt bezoekt u de heren kapper van HEM & HAAR kappers in Arnhem. Wilt u graag een afspraak bij ons maken? Dan plannen wij deze graag telefonisch met u in.

Kom langs, met óf zonder afspraak

Wist u dat u een bezoek aan de heren kapper in Arnhem kun brengen, met én zonder afspraak? Indien u van tevoren verzekerd wilt zijn van een plek in onze stoelen, belt u naar 026-3237541.

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht