Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Kapper Arnhem Zuid


Home » Kapper Arnhem Zuid

Gratis parkeren bij de kapper in Arnhem Zuid? In dat geval laat u uw kapsel knippen door het team van HEM & HAAR kappers. Wij zijn gevestigd in het overdekte winkelcentrum Kronenburg, waar u gratis, veilig én overdekt kunt parkeren. Komt u binnenkort eens langs voor een nieuwe coupe?

Kom langs bij dé kapper in Arnhem Zuid: voor dames, heren en kinderen

Van het knippen van de puntjes tot aan een volledige make-over en van kleuren tot aan watergolven: het team van professionals bij HEM & HAAR kappers kan uw kapsel in tal van stijlen knippen én stylen. En aangezien wij dames, heren en kinderen knippen, kunt u alleen of met het hele gezin langskomen.

Kies voor speciale behandeling bij de kapper in Arnhem Zuid

Niet alleen verzorgen wij knipbeurten. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons uitstekend terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtig bruidskapsel, een feestelijk kapsel voor de communie of wellicht gaat u voor een volledige metamorfose mét bijpassende make-up. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten en wij gaan met uw wensen aan de slag.

Plan telefonisch een afspraak

Wanneer komt u langs bij een van onze kappers in Arnhem Zuid? Plan een afspraak door te bellen naar 026-3237541 of loop even binnen, zodat we kunnen kijken of we gelijk tijd voor u hebben.

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht