Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Kapper Arnhem


Home » Kapper Arnhem

Voor een kapper Arnhem hoeft u niet verder te zoeken: voor zowel dames, heren als kinderen neemt u plaats in de stoel van HEM & HAAR kappers. Of u nu enkel de puntjes wilt knippen, een coupe de soleil wilt laten zetten of kiest voor een kleurspoeling, waardoor uw highlights beter uitkomen, met jarenlange ervaring binnen het vak is geen uitdaging voor ons te groot.

Uw wensen staan centraal bij de kapper in Arnhem

Komt u binnenkort eens langs in onze kleinschalige salon in Arnhem? Hier staat u als klant, samen met uw wensen, te allen tijde centraal. Wij luisteren écht naar wat voor kapsel wij voor u mogen knippen. Wellicht loopt u ook binnenkort onze salon uit met extra veel volume door highlights en lowlights, of een kapsel dat volledig aansluit op de laatste kleuren en trends.

Ontvang persoonlijk advies

Als u graag eens een keer iets compleet anders wilt, maar niet zo goed weet hoe en wat, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat voor kapsels er voor u allemaal mogelijk zijn? Door onze continue bijscholing en kennis van de laatste trends binnen de kapperswereld kunnen wij u hier uitstekend in adviseren. Loop gerust eens binnen en informeer naar de mogelijkheden die onze kappers in Arnhem voor u kunnen knippen.

Plan telefonisch een afspraak

Om verzekerd te zijn dat u op de gewenste dag en het tijdstip geknipt kan worden door een van onze kappers in Arnhem, adviseren wij u om een afspraak te maken. U bereikt ons door te bellen naar 026-3237541. Indien u voorafgaand vragen heeft staan wij u uiteraard ook graag via dit telefoonnummer te woord.

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht