Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Kapsalon Arnhem


Home » Kapsalon Arnhem

HEM & HAAR kappers is dé kapsalon in Arnhem. Dames, heren en kinderen. Jong en oud. Iedere leeftijd is bij ons van harte welkom. En door onze gunstige ligging in winkelcentrum Kronenburg parkeert u gratis én zijn wij uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Laat u uzelf knippen in onze kapsalon in Arnhem? Bereik ons telefonisch en plan vandaag nog een afspraak in.

Persoonlijke service in de kapsalon in Arnhem

Doordat onze salon kleinschalig is, houden we ook de aanpak zeer persoonlijk. Wij willen immers dat u met een grote glimlach de salon verlaat, met een kapsel dat perfect aansluit op uw wensen. Wilt u eens een keer iets totaal anders? In dat geval bieden we u graag een passend haaradvies én kleuradvies terwijl u geniet van uw kopje thee of koffie.

Onderga een metamorfose met bijpassende make-up

Niet alleen voorzien we u van professionele knipbeurten met producten van Schwarzkopf Professional. U bent bij de kapsalon in Arnhem ook aan het juiste adres voor speciale behandelingen en metamorfoses. Straal tijdens een bruiloft of jubileumfeest met een nieuw kapsel en bijpassende make-up, of verras uw moeder of dochter met een heerlijke verwendag.

Plan uw afspraak vandaag nog in

Zodra het om uitgebreide behandeling gaat, adviseren wij u om van tevoren en afspraak te maken via 026-3237541. Hierdoor kunnen wij écht de tijd voor u nemen. Gaat het om een kleine knipbeurt? Loop in dat geval binnen zonder afspraak, zodat wij ter plekke kunnen bekijken of er een stoel vrij is.

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht