Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Moderne kapper Arnhem


Home » Moderne kapper Arnhem

HEM & HAAR kappers is een moderne kapper in Arnhem. Want niet alleen zijn wij op de hoogte van de laatste trends. Door continue bijscholing en het volgen van de nieuwste opleidingen, weten wij als geen ander hoe wij deze trends kunnen knippen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop in dat geval eens binnen, nadat u uw auto gratis heeft geparkeerd bij het winkelcentrum.

De moderne kapper in Arnhem geeft u een metamorfose

Eens een keer toe aan écht iets nieuws, maar u weet niet zo goed hoe? Geen probleem! Nadat u plaats heeft genomen in onze kleinschalige salon, bekijken we onder het genot van een kopje thee of koffie de mogelijkheden. We bieden u kleuradvies, advies over wat voor kapsel perfect aansluit op uw gezichtsvorm, en na het knippen sluiten we de metamorfose af met stralende make-up.

Wassen, knippen en föhnen? Ook daarvoor heten wij u van harte welkom

Niet alleen voorziet de moderne kapper in Arnhem u van prachtige metamorfoses. Voor behandelingen, zoals wassen, knippen en föhnen of het zetten van een coupe de soleil bent u bij ons ook van harte welkom. Zodra u speciale wensen heeft, zoals een kleur verf of kapsel, horen wij dat uiteraard graag. Want uw wensen staan uiteindelijk bij ons te allen tijde centraal.

Plan uw afspraak per telefoon

Komt u binnenkort eens langs in onze kleinschalige salon? Door te bellen naar 026-3237541 plannen we graag een afspraak met u in. Van een knipbeurt tot volledige make-over, waarvoor kiest u bij de moderne kapper in Arnhem?

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht