Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Prijzen kapper Arnhem


Home » Prijzen kapper Arnhem

HEM & HAAR kappers is een professionele salon, waar u voor aantrekkelijke prijzen geknipt en geföhnd wordt door de kapper in Arnhem. En naast dat we uw haren kunnen knippen en föhnen, kiest u bij ons ook uit bijvoorbeeld het zetten van highlights en lowlights, verzorgen we de baard bij heren én creëren wij prachtige kapsels zoals bruidskapsels en communiekapsels. Wilt u graag weten waar wij nog meer gespecialiseerd in zijn? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarvan zijn de prijzen bij de kapper in Arnhem afhankelijk?

Een algemeen overzicht van de prijzen die wij als kapper in Arnhem hanteren, vindt u online. Echter kan de prijs van uw behandeling afhankelijk zijn van diverse factoren. De lengte van het haar, de keuze voor een kleurspoeling of verf en wel of geen highlights zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Daarom horen we graag van u wat u graag wilt en, indien gewenst, geven we u een persoonlijk advies.

Kom langs winkelcentrum Kronenburg of bel!

Benieuwd naar de prijzen voor uw behandeling van de kapper in Arnhem? Wij geven u graag meer informatie zodra u belt naar 026-3237541, of zodra u langskomt in onze salon in winkelcentrum Kronenburg. Want we leren u het allerliefste écht kennen, om zodoende een passend advies te geven dat aansluit bij uw huidskleur en gezichtsvorm.

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht