Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/hemenhaarkappersarnhem.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

 

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Winkelcentrum Kronenburg


Home » Winkelcentrum Kronenburg

HEM & HAAR kappers is een kleinschalige salon voor dames, heren én kinderen in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Onze jarenlange ervaring in de eigen zaak, kennis door het volgen van opleidingen én de uitstekende bereikbaarheid zorgen er allen voor dat u onze salon met een glimlach verlaat. Plan vandaag nog een afspraak in en bereik ons per telefoon.

Verwen uzelf bij de kapper na een dag shoppen in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem

Op donderdagavond of het weekend besluit u om te gaan shoppen in de Kronenburgpassage. Heeft u er ook al eens over nagedacht om voor uw nieuwe outfits een passend kapsel te laten knippen? Wellicht heeft u jarenlang hetzelfde kapsel en wilt u meegaan met de laatste kleurtrends. Of kiest u liever voor een volledige make-over met bijpassende make-up? Wat uw wensen ook zijn, wij maken het mogelijk in onze salon, gevestigd in winkelcentrum Kronenburg.

Kom langs met de auto of het openbaar vervoer

Niet alleen kunt u gratis parkeren bij de Kronenburgpassage. Winkelcentrum Kronenburg is ook met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Minutenlang lopen naar de salon of hoge parkeerkosten middenin de stad, zijn hierdoor beiden verleden tijd. Brengt u binnenkort een bezoek aan de Kronenburgpassage?

Loop binnen of maak telefonisch een afspraak

Heeft u een specifieke dag in gedachten wanneer u onze salon wilt bezoeken? In dat geval adviseren wij om even te bellen naar 026-3237541, zodat u gegarandeerd een plaats heeft in een van onze stoelen. Daarnaast kunt u uiteraard ook zonder afspraak binnen lopen, zodat wij ter plekke bekijken of er een stoel vrij voor u is.

Heeft u vragen?


  • Velden met een * zijn verplicht